Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor:

Na 15 jaar gewerkt te hebben in een kousenspeciaalzaak in Eindhoven, kregen wij (Jolanda en Corine) in 2000 de kans om een winkel in Weert over te nemen.

De naam van de winkel is: Xambeau bodyfashion.

We hebben dus inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het verkopen van sokken , panty’s, ondergoed en pyjama’s van goede kwaliteit voor het hele gezin.

Omdat wij onze klanten nog meer service willen verlenen, was het een logische stap om hierbij een webshop te starten. De site OndergoedBasic.nl waar u nu bent is het resultaat.

Jolanda en Corine zijn voor u het dagelijks aanspreekpunt. Zo biedt ondergoedbasic.nl niet alleen de gemakken van het online shoppen, maar ook de service en het persoonlijk advies dat u in onze stenen winkel Xambeau ook krijgt. Zo kunnen wij u altijd de service bieden die u van ons verwacht.

Het team van Xambeau en dus ook van OndergoedBasic.nl staan dagelijks voor u klaar van 10.00 tot 17.00 (op maandag van 13.00)

Neem bij vragen, opmerkingen en of klachten contact met ons op via telefoonnummer: 0031 (0)495-543573 of stuur een mail naar xambeau@xambeau.nl

Met vriendelijke groet,

Jolanda en Corine
Jolanda en Corine