Geen zichtbare naden met de onzichtbare slips Als wij het over onzichtbare slips hebben denken we meteen aan slips die niet zichtbaar zijn onder lichte, doorschijnende kleding. Veelal zal men dan aan een huidkleur denken maar we moeten niet vergeten dat rood ook uitstekend onder witte kleding past zonder dat het doorschijnt. De onzichtbare slips worden ook vaak invisible’s genoemd.

Als model kan gekozen worden voor een slip, hipster, shortje of string zonder dikke randjes of naden. Als je onzichtbaar ondergoed aan wil schaffen let er dan vooral op dat het niet te strak zit. Juist dan zie je de randjes in je bovenkleding aftekenen.

OndergoedBasic.nl heeft onzichtbare slips, van de volgende merken: Mey, Sloggi, Ten Cate. Deze onzichtbare slips, hipsters en strings zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Voor iedereen hebben wij wel een onzichtbare slip waar je blij van wordt omdat het zo mooi past onder die ene strakke broek of dat leuke vlotte jurkje. Bekijk de collectie

Wit onder wit is vaak een probleem, wit schijnt vaak door wit heen, maar ook door dunne zwarte stof kan wit doorschijnen. Neem liever een kleur die bij de betreffende kleding past. Huidkleuren zijn altijd goed onder alle kleuren kleding maar ook rood is goed onder lichte kleding. Zwart, Blauw, rood en taupe zijn uitermate geschikt om onder donkere kleding te dragen.

Mey heeft een goede kwaliteit onzichtbare slips in de volgende modellen: Brasil, hipster en Panty in de collectie die ervoor zorgen dat je onzichtbaar ondergoed draagt. De randjes van deze modellen zijn dusdanig afgewerkt dat je dit niet ziet zitten onder je bovenkleding. De Brasil is een kleine lage slip De Hipster is een laag shortje en de Panty is een hoog schortje

Ten Cate heeft een goede kwaliteit onzichtbare slips in de volgende modellen: string, midi, maxi, hipster en short in de collectie die ervoor zorgen dat je onzichtbaar ondergoed draagt. De randjes van deze modellen zijn dusdanig afgewerkt dat je dit niet ziet zitten onder je bovenkleding. De string is een hogere string. De Midi is iets hoger dan de hipster. De maxi is een hoge tailleslip. De short is een middelhoge short. De modellen met kant kunnen onder dunne kleding een beetje doorschijnen.

Sloggi heeft een jonge uitstraling onzichtbare slips in de volgende modellen: string, hipster en short in de collectie die ervoor zorgen dat je onzichtbaar ondergoed draagt. De randjes van deze modellen zijn dusdanig afgewerkt dat je dit niet ziet zitten onder je bovenkleding. De string is een lage string. De Hipster is een op de billen vallende slip. De short valt meer over de billen heen. Doordat in deze modellen een naad zit in het achterpand zullen ze iets meer tussen de billen kruipen dan de modellen van Ten Cate en Mey. De modellen met kant kunnen onder dunne kleding een beetje doorschijnen.

Ook kun je de invisible string kopen van magic. Deze string heeft geen zijkanten. Als een soort inlegkruisje gebruik je deze invisible string. Bij het dragen van deze string zie je dus echt helemaal niets zitten.

 

Geplaatst in Algemeen door

Jolanda