Welk model ondergoed?

Welk model ondergoed?

Welk model ondergoed is voor mij geschikt?
Een string, tailleslip, body? Corrigerend ondergoed, onzichtbare slip of boxer.
En in welke maat?

Een string is minder geschikt voor de meer slappe bilpartij. Geef je billen wat meer ondersteuning door bv. een broekje/boxer met een kort pijpje te dragen of een normale slip die mooi om de billen heen valt.

Heb je iets last van een buikje? Neem dan de tailleslip. Het is niet de meest sexy slip maar hij houdt de buik goed op haar plek.

Ook een body is ideaal, deze kan ook goed helpen bij het kleine buikje en de overtollige vetrolletjes in de taille weg te camoufleren. Ook zijn er body’s met meer corrigerende stof. Dit is ideaal voor de vrouw met volle heupen en dijen.

Heb je vanzelf al vrouwelijke brede heupen draag dan liever geen hoog uitgesneden slip of string aangezien je heupen dan extra geaccentueerd worden. Deze Slip of string kan dus prima bij de vrouw met de wat meer smalle heup.

Een aanrader voor onder gladde-en dunne stoffen: de onzichtbare slip of boxer. Ze zijn van zacht materiaal gemaakt en zijn vaak naadloos zodat er dan ook niets meer zichtbaar is onder je kleding.

Koop nooit een te kleine maat zodat er geen randen zichtbaar zijn onder je kleding.

Corrigerend ondergoed is erg in opmars. Wie wil er nu niet tip top uitzien in je favoriete kleding.

Een Corrigerende jurk of top met WYOB (Wear Your Own Bra) Dit heeft als voordeel dat de borstpartij duidelijk zichtbaar blijft en niet platgedrukt wordt. Doordat de borsten ondersteund zullen worden door een goed passende bh valt de maag en buik nog meer weg als u zo’n corrigerend jurkje of top draagt.

Door het dragen van corrigerend ondergoed valt de bovenkleding mooier over je lijf, het is niet zo dat je een maat minder wordt maar je kleding zit veel mooier.

Wil je de buik en maag corrigeren dan kun je ook een corrigerende slip nemen tot net onder de borsten. Om deze corrigerende slip goed te laten zitten wordt er vaak gebruik gemaakt van een siliconen rand zodat het goed op zijn plaats blijft zitten.